fbpx

Terms Of Use

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Α. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Προκειμένου να κάνετε χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού μας τόπου www.hunteragency.gr πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν, ΠΡΙΝ από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας. Σε περίπτωση διαφωνίας οφείλετε να μην χρησιμοποιήσετε τις σελίδες και τις υπηρεσίες του δικτυακού μας τόπου. Σε κάθε άλλη περίπτωση συμπεραίνεται ότι τους αποδέχεσθε. Οι όροι χρήσης που ακολουθούν ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για οτιδήποτε γενικά ή/ και ειδικά, περιλαμβάνεται στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου.  Η Hunter Agency μπορεί να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις οποιαδήποτε χρονική στιγμή και πρέπει να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το δικτυακό τόπο HUNTER AGENCY. Εφόσον δε, εξακολουθείτε να τον χρησιμοποιείτε, συμπεραίνεται ότι αποδέχεσθε τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλετε να μην κάνετε χρήση/ επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.

Β. ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κάθε εισιτήριο,  που αγοράζετε αποτελεί την άδεια για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου θεάματος και υπόκειται στους επιπλέον όρους που αναγράφονται σε αυτό.

Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημαντικές σημειώσεις:

 • Η αγορά εισιτηρίων είναι δεσμευτική. Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται/ αλλάσσονται / ανταλλάσσονται.
 • Στην αναγραφόμενη τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται το box office fee 10%.
 • Η αγορά των εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει μόνο από τον κάτοχο της κάρτας.
 • Πληρωμή με κάρτα άλλου απαγορεύεται.
 • Η αγορά μέσω internet συνεπάγεται επιβάρυνση επί της αναγραφόμενης τιμής του εκάστοτε εισιτηρίου σύμφωνα με την κάθε φορά ορισμένη από την τράπεζα προμήθεια. Ο πελάτης θα παραλάβει το αντίστοιχο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη) μέσω e-mail για την αγορά του εισιτηρίου στην ονομαστική αξία του εισιτηρίου.
 • Ο πελάτης δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (εισιτήριο, απόδειξη).
 • Ο πελάτης θα παραλάβει το εισιτήριο μέσω e-mail με αποστολέα hunter@hunteragency.gr . Αναλόγως της πολιτικής του mail provider του πελάτη υπάρχει ενδεχόμενο το e-mail αυτό να πάει στον κάδο spam/junk ή ανεπιθύμητα. Ο πελάτης πρέπει πριν κάνει χρήση της υπηρεσίας να βάλει τη διεύθυνση hunter@hunteragency.gr σε “safe sender list” και στις επαφές του. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο  http://sci.scientific-direct.net/wl.html
 • Η HUNTER AGENCY έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αλλάξει εκπτώσεις που αναφέρονται στο δίκτυο της οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς αιτιολογία.

Επιστροφές-Αλλαγές

Πριν την αγορά των εισιτηρίων σας βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό θέαμα και ότι σας ικανοποιεί η θέση που σας έχει αποδοθεί. Η συμφωνία της HUNTER AGENCY με τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή των εισιτηρίων σας. Επίσης δεν καλύπτει εισιτήρια που έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί.

Γ. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ)

 1. Οι εγγυητικές αυτές γραμμές εφαρμόζονται σε κάθε εισιτήριο το οποίο έχει αγορασθεί από την HUNTER AGENCY.
 2. Δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης εκτός αν υπάρχει άλλη σχετική πρόβλεψη.
 3. Τα αγορασμένα εισιτήρια δεν αλλάζονται/ ανταλλάσσονται/ αντικαθιστούνται.
 4. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω της υπηρεσίας Hunter Agency παραλαμβάνονται από τον αγοραστή και μόνο στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει ο αγοραστής, η οποία αυτοδίκαια θεωρείται έγκυρη και ότι ανταποκρίνεται στο ονοματεπώνυμο του αγοραστή. Η υπηρεσία Hunter Agency θεωρεί ότι ο αγοραστής είναι ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού e-mail, τον οποίο έχει δηλώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου και ότι είναι ο ίδιος που εκτελεί την αγορά. Η Hunter Agency θεωρεί ότι ο αγοραστής χρησιμοποιεί ασφαλή δίκτυα και υπολογιστές που δεν περιέχουν κακόβουλα λογισμικά, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με λογισμικό προστασίας  από ιούς, όταν κάνει τις αγορές εισιτηρίων. Η αγορές εισιτηρίων που γίνονται χωρίς να πληρούνται τα αναγραφόμενα στην [4] γίνονται με ευθύνη του αγοραστή.
 5. Η HUNTER AGENCY δεν διοργανώνει μεμονωμένα πολιτιστικές, κοινωνικές, αθλητικές ή άλλες εκδηλώσεις για τις οποίες πωλούνται εισιτήρια και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση, για αλλαγές που αφορούν αυτές τις εκδηλώσεις ή τις ημερομηνίες τους, για την διαχείριση τέτοιων εκδηλώσεων, για οποιεσδήποτε συνθήκες προκύπτουν κατά τη διάρκεια τέτοιων εκδηλώσεων ή για οτιδήποτε προκύπτει από τέτοιες εκδηλώσεις. Δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή φθορά που προκαλείται από τους πελάτες σχετικά με τέτοιες εκδηλώσεις και την αλλαγή, ακύρωση ή διεξαγωγή. Όλα τα αιτήματα θα πρέπει να παραπέμπονται στη εκάστοτε διοργανώτρια εταιρεία. Σε περίπτωση ακύρωσης εκδήλωσης το εξοφλημένο ποσό θα επιστραφεί όπως αναφέρεται παρακάτω.
 6. Σε περίπτωση ακύρωσης οποιασδήποτε εκδήλωσης, το αντίτιμο που καταβλήθηκε για την αγορά του εν λόγω εισιτηρίου μέσω του δικτύου αγορών της Hunter Agency και το οποίο οι πελάτες παρέλαβαν οι ίδιοι, είτε μέσω ηλεκτρονικής – φυσικής αποστολής ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα επιστραφεί στους εν λόγω πελάτες. Η HUNTER AGENCY, δεν ευθύνεται για κανένα εισιτήριο που αγοράστηκε εκτός αυτής. Το δίκτυο αγορών της HUNTER AGENCY δεν θα επιστρέψει κανένα ποσό για τέτοιου είδους εισιτήρια.
 7. Σε περίπτωση επιστροφής σύμφωνα με το σημείο [6] της παρούσας, δεν επιστρέφεται  το κόστος των ταχυαποστολών (COURIER), εάν ο πελάτης έχει επιλέξει αυτή τη μέθοδο παραλαβής.
 8. Όλες οι απορίες και παράπονα θα σταλούν, χωρίς άσκοπη καθυστέρηση, στο Sales Department της HUNTER AGENCY, (e-mail:hunter@hunteragency.gr  Ελ. Βενιζέλου 42 ΤΚ 10679).
 9. Η HUNTER AGENCY, θα προωθήσει παράπονα που υπόκεινται στο σημείο 8 στον διοργανωτή της εκδήλωσης για σχολιασμό και οι πελάτες θα ειδοποιηθούν αναλόγως εντός 30 ημερών ύστερα από την λήψη του παραπόνου. Σε περίπτωση που οι πελάτες θελήσουν να γνωστοποιήσουν το παράπονό τους απευθείας στον διοργανωτή της εκδήλωσης, η HUNTER AGENCY θα τους παρέχει τα στοιχεία επικοινωνίας του διοργανωτή.
 10. Σχετικά με ισχυρισμούς που ενάγονται στα σημείo 6, σε περίπτωση που αποστέλλονται στην διεύθυνση της εταιρείας HUNTER AGENCY ή αν έχουν πληρωθεί με τιμολόγιο ή με χρέωση εργαζόμενου, η HUNTER AGENCY θα διαχειριστεί απευθείας τους πελάτες.
 11. Ο πελάτης που έχει παραλάβει ηλεκτρονικά το εισιτήριό του είναι υποχρεωμένος να το προστατεύσει από αντιγραφή.
Cart
Latest Events